UPDATE: ‘Didillon is bijna binnen, Cercle Brugge belooft nog versterkingen’

UPDATE: ‘Didillon is bijna binnen, Cercle Brugge belooft nog versterkingen’

30-07-2020 08:13 Laatste update: 05-08-2020 10:26
35

Mogelijk belandt Thomas Didillon alsnog bij Cercle Brugge. De doelman Anderlecht ziet het niet zitten om uitgeleend te worden aan Groen-Zwart, maar nu komt AS Monaco op de proppen, de moederclub van Cercle.

Volgens Het Nieuwsblad is Anderlecht momenteel met AS Monaco aan het onderhandelen. De Franse club heeft een constructie en een plan uitgewerkt voor de sluitpost van paars-wit. Monaco wil Didillon alvast definitief kopen.

‘Dat bevestigt de Monegaskische vice-voorzitter Oleg Petrov. Eens dat is gelukt zijn er twee opties. Ofwel wordt Didillon reservekeeper in het Prinsdom ofwel wordt hij toch uitgeleend aan Cercle. Optie twee is het meest waarschijnlijke’, klinkt het.

Didillon zelf zag het niet zitten om uitgeleend te worden aan Cercle, maar op deze manier is de goalie wel verlost uit zijn situatie bij Anderlecht. Als hij een goed seizoen draait bij Cercle is zijn carrière uit het slop en maakt hij misschien kans bij Monaco.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Cercle Brugge Thomas Didillon deze week al op training wil ontvangen. Een deal met AS Monaco, en dus een uitleenbeurt, lijkt niet veraf. Tegen Standard zou de Fransman al onder de lat moeten staan. Ook de Senegalese middenvelder Kanouté is op komst.

Update: Het Laatste Nieuws laat weten dat de transfer Thomas Didillon vandaag kan worden afgerond. De goalie legt zijn medische tests af als er niets meer tussenkomt. Ook heeft Groen-Zwart beloofd dat er meer versterkingen op komst zijn. Franck Kanouté (Pescara) is een piste, maar Hauge (Bodo Glimt) lijkt afgeblazen.