Havertz speelt 'gewoon' Europa League voor Leverkusen: 'In steen gebeiteld'

Havertz speelt 'gewoon' Europa League voor Leverkusen: 'In steen gebeiteld'

Gepubliceerd: donderdag 30 juli 2020 om 07:39do 30-07-2020 om 07:39

Kai Havertz speelt ook in de Europa League 'gewoon' zijn wedstrijden voor Bayer Leverkusen. De smaakmaker van de Duitse club wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Chelsea, maar Leverkusen-directeur Rudi Völler geeft aan dat Havertz sowieso gaat spelen.

Dat Havertz dit seizoen de Europa League af gaat ronden met Leverkusen is volgens Völler 'in steen gebeiteld'. De Leverkusen-directeur merkt dat de transfermarkt door de coronapandemie maar moeizaam op gang komt. Hij is echter niet van plan om water bij de wijn te doen als het gaat om een Havertz-transfer. "Er is nog geen nieuwe tussenstand", geeft Völler aan in gesprek met Kicker. Een concreet bod van Chelsea ligt er dus nog niet.

Havertz moet honderd miljoen euro op gaan leveren voor Leverkusen. De Duitse club gaat die prijs dus niet verlagen. "Er is geen corona-bonus", vertelt Völler. Havertz zelf is wel zeker: dit is zijn laatste seizoen in het shirt van Leverkusen. De middenvelder vindt dat hij klaar is voor een stap hogerop en zou zich in navolging van Hakim Ziyech en Timo Werner graag melden op Stamford Bridge volgend seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws