Bolat kijkt uit naar bekerfinale: ‘Uiteraard supporter ik voor Antwerp’

Bolat kijkt uit naar bekerfinale: ‘Uiteraard supporter ik voor Antwerp’

29-07-2020 17:45
11

Geen Sinan Bolat meert tussen de palen bij Antwerp komend weekend. De doelman verlengde zijn aflopend contract niet en is op zoek naar een nieuwe club. Supporteren voor Antwerp doet hij nog wel.

"Ik ga de finale zeker volgen, het zijn tenslotte ook twee ex-clubs van mij", vertelt Bolat aan Het Nieuwsblad. Ondanks zijn verleden bij beide clubs, is de voorkeur van de doelman duidelijk. "Uiteraard supporter ik voor Antwerp. Het zal moeilijk worden, maar ik hoop dat ze winnen."

Bolat zal echter ook met gemengde gevoelens de finale volgen, de doelman stond bij alle wedstrijden voorafgaand aan de finale in doel. "Het had een mooi slot kunnen zijn van drie jaar Antwerp, en ik had de supporters graag iets gegeven. Helaas heeft corona er een stokje voor gestoken. Met een maand verlengen had gekund, maar dat is toch ook complex", aldus Bolat.

Bolat zelf zal zijn club dus niet aan de beker kunnen helpen, zijn vriend Faris Haroun kan dat wel. Bolat gunt de kapitein van Antwerp de winning goal. "Hij heeft veel voor de club gedaan, en speelt er een belangrijke rol. Ik hoop dat hij matchwinnaar wordt."