'Verrassende wending in transfersoap Sancho: deadline nadert, kans Liverpool'

'Verrassende wending in transfersoap Sancho: deadline nadert, kans Liverpool'

29-07-2020 13:00 Laatste update: 12:46
6

De transfersoap rond Jadon Sancho nadert het kookpunt. Manchester United heeft twee weken om te voldoen aan de vraagprijs van Borussia Dortmund, dat 120 miljoen euro eist. In de tussentijd kijkt Sancho ook naar andere opties in Engeland, meldt Kicker.

Het is geen geheim dat Manchester United zich bij Borussia Dortmund heeft gemeld voor Sancho. De Duitsers willen vóór 10 augustus - de start van het trainingskamp in Bad Ragaz - duidelijkheid van de Engelse grootmacht, die weet wat het moet doen: 120 miljoen euro betalen, anders gaat de droomtransfer niet door.

Door de starre houding van Dortmund, ziet United er volgens Kicker geen heil in om te onderhandelen over de vraagprijs. Bij de Duitse club is men niet bang voor een Ousmane Dembélé- of Pierre-Emerick Aubameyang-scenario. De twee aanvallers maakten zichzelf onmogelijk en forceerden zo een vertrek naar respectievelijk FC Barcelona en Arsenal.

Wél kijkt Sancho zelf naar andere opties dan Manchester United. Het gerucht gaat dat hij misschien wel liever naar Liverpool verkast, omdat de kans op prijzen groter is op Anfield. De twintigjarige vleugelaanvaller was dit seizoen goed voor twintig goals en twintig assists namens Dortmund.