Defour (32) laat in zijn kaarten kijken: Het is daar dat er contacten lopen

Defour (32) laat in zijn kaarten kijken: "Het is daar dat er contacten lopen"

29-07-2020 09:15
12

Steven Defour (32) is na zijn vertrek bij Royal Antwerp FC nog steeds op zoek naar een nieuwe club. De ervaren middenvelder laat zich echter niet opjagen. In Het Nieuwsblad geeft Defour aan dat de transfermarkt in sommige landen nog op gang moet komen.

Bij KV Mechelen hopen heel wat supporters op een terugkeer, maar Defour lijkt een buitenlands avontuur te verkiezen. "Ik maak me nog geen zorgen. Het is een rare transferperiode, hè. In België loopt het, maar in het buitenland zijn de competities pas gedaan en herbeginnen ze pas over enkele weken", aldus Defour.

Vooral de Süper Lig lonkt voor de gewezen Rode Duivel. "En het is daar - in Turkije bijvoorbeeld - dat er contacten lopen. Het zou kunnen dat sommige clubs de eerste resultaten afwachten, maar er komt sowieso wel iets moois uit de bus", besluit Defour.

Bekerfinale Antwerp
Komend weekend speelt Antwerp de bekerfinale, iets waar Defour graag had bij geweest. "Ja, maar dat heeft nooit op tafel gelegen. Ik heb er ook niet naar gevraagd. Ach, er zijn ergere dingen dan zo'n finale missen. Maar aangezien enkel de spelers van vorig seizoen meedoen, komt eventuele winst op mijn palmares, toch?"