Hoedt valt uit de lucht: Club Brugge? Ik zie het als een compliment

Hoedt valt uit de lucht: "Club Brugge? Ik zie het als een compliment"

29-07-2020 08:00 Laatste update: 08:09
14

Royal Antwerp FC koos ervoor om niet verder te gaan met Wesley Hoedt, want daarvoor moest het maar liefst acht miljoen euro betalen aan Southampton FC. Toch mag de Nederlander vertrekken bij een goed bod. Club Brugge wordt genoemd, maar daar is Hoedt niet van op de hoogte.

Engelse sporttabloids lanceerden het gerucht dat Club Brugge een akkoord zou hebben met Hoedt en Southampton. "Ik las net geruchten over Club Brugge, maar dat verbaast me, daar heb ik nog niks over gehoord. Ik zie het dus gewoon als een compliment. Maar gezien de speciale coronasituatie zou je gek zijn om dingen uit te sluiten", is de verdediger duidelijk in Het Nieuwsblad.

"Ook al speelt er momenteel niks, zelfs een terugkeer naar Antwerp sluit ik niet bij voorbaat uit. Ik ben er gisteren nog geweest, maar dat was om wat spullen op te halen en de jongens succes te wensen. Daar moet je niks uit concluderen", gaat Hoedt verder.

Buitenlandse interesse
Hoedt bevestigt dat er interesse is, maar die komt momenteel niet uit de Belgische competitie. "Er lopen een aantal dingen, er is interesse genoeg. Meer kan ik er niet over zeggen, want ik blijf afhankelijk van Southampton. De bedoeling is wel dat ik deze keer definitief vertrek."