'Anderlecht onderhandelt met Verschaeren, contractverlenging op komst'

'Anderlecht onderhandelt met Verschaeren, contractverlenging op komst'

28-07-2020 14:42
21

RSC Anderlecht pakte deze transferperiode nog niet uit op de transfermarkt en haalde voorlopig goedkope aanwinsten. Het investeerde wel in de eigen kern, met contractverlengingen voor flink wat spelers. Daar kan nu nog eentje bijkomen.

RSC Anderlecht spendeerde flink wat geld in de eigen spelers en verbeterde en verlengde de contracten van onder andere Killian Sardella, Marco Kana en Francis Amuzu. Daarnaast mocht ook Antoine Colassin onlangs zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis. Hij wordt ook niet de laatste, meldt La Dernière Heure.

Volgens de Waalse bron zal Anderlecht binnenkort een contractverlenging voor Yari Verschaeren aankondigen. De middenvelder kent een moeilijke voorbereiding, maar bij Anderlecht is men overtuigd van zijn potentieel. Het contract van Verschaeren, dat nog tot medio 2022 loopt, zal dan ook verlengd worden.

De negentienjarige aanvallende middenvelder kwam tot dusver 44 keer uit voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en vijf assists.