Vertonghen laat zich uit over zijn toekomst: “Ik heb iets in mijn hoofd”

Vertonghen laat zich uit over zijn toekomst: “Ik heb iets in mijn hoofd”

28-07-2020 13:53
17

Het hoofdstuk van Jan Vertonghen bij Tottenham Hotspur is voorbij. Na acht jaar moet de Rode Duivel op zoek naar een nieuwe ploeg. Zijn contract in Londen liep af. Bij talkSPORT liet Vertonghen zich uit over zijn toekomst.

Echt concreet was Vertonghen over zijn toekomst niet. “Wanneer jullie mijn nieuwe ploeg horen? Liever vroeger dan later, maar door de crisis is de transferwindow langer open. Ik heb dus tijd om rond te kijken.”

Bllijft Vertonghen in Engeland of niet? “Ik heb iets in mijn hoofd en hoop dat dat gaan uitkomen. Anders zien we wel”, stelde Vertonghen nog, die na acht seizoenen Tottenham verlaat.

In 2012 plukten de Spurs Vertonghen weg bij Ajax. Ondanks dat Vertonghen een geweldig duo vormde met Toby Alderweireld bleef de prijzenkast in Engeland leeg. Vorig seizoen verloor Tottenham de finale van de Champions League tegen Liverpool.

Aan interesse voor Vertonghen is er geen gebrek. Eerder lieten AS Roma, Napoli en Inter hun oogje al vallen op de verdediger. La Nazione komt nu met het verhaal dat ook Fiorentina Vertonghen aan de kern wil toevoegen.