OFFICIEEL: Fortuna Düsseldorf haalt Piotrowski weg bij Genk

OFFICIEEL: Fortuna Düsseldorf haalt Piotrowski weg bij Genk

Gepubliceerd: dinsdag 28 juli 2020 om 14:01di 28-07-2020 om 14:01

Laatste update: dinsdag 28 juli 2020 om 20:07di 28-07-2020 om 20:07

Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat Jakub Piotrowski KRC Genk definitief zal verlaten. De middenvelder mag vertrekken bij de Limburgers en is op weg naar Fortuna Düsseldorf.

Eerder raakte al bekend dat Fortuna Düsseldorf het vizier had gericht op de middenvelder. Inmiddels maakte de Duitse club via de officiële kanalen zelf al bekend dat Piotrowski bij de club is. Daar heeft Piotrowski al medische testen ondergaan.

Helemaal rond is de transfer echter nog niet. Genk en Düsseldorf onderhandelen momenteel nog, maar het lijkt enkel nog om punten en komma's te gaan. In Genk zal men waarschijnlijk niet al te rouwig zijn om het vertrek van Piotrowski. De Pool streek medio 2018 voor zo'n twee miljoen euro neer in de mijnstad met het etiket van een groot talent. Dat kon hij echter nooit waarmaken.

Sinds Nieuwjaar leende Genk hem uit aan Waasland-Beveren om een stap vooruit te kunnen zetten, maar het coronavirus strooide roet in dat plannetje.

Update: De transfer is nu ook helemaal rond. Fortuna Düsseldorf heeft zijn komst via de officiële kanalen aangekondigd. Piotrowski heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract bij de Duitse club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws