Woensdag D-day voor Club Brugge: “Anders geen bekerfinale”

Woensdag D-day voor Club Brugge: “Anders geen bekerfinale”

27-07-2020 18:28
31

Zaterdag staat eindelijk de bekerfinale op het spel. Club Brugge neemt het op tegen Royal Antwerp FC. Nog één coronatest kan roet in het eten gooien.

Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen worden de spelers van de Jupiler Pro League constant getest. Men wil immers geen risico's nemen. Dat is bij Club Brugge niet anders. "Het moeilijkste aan het verhaal is dat we allemaal schrik hebben om het coronavirus op te lopen", aldus Philippe Clement tegenover Sporza.

Woensdag staat voor Club Brugge de laatste test voor de match tegen Antwerp op het programma. "Woensdag worden we getest. Als jongens corona hebben, dan kunnen die de bekerfinale niet spelen en daar heb je toch meer dan een jaar voor gewerkt. Dat zorgt voor een bepaalde stress", geeft Clement eerlijk toe.

Club Brugge speelde het afgelopen weekend om de Brugse Metten. Het versloeg Lille. Bij de Fransen deden drie spelers niet mee. Zij testten voor de match tegen Club Brugge al positief. Blauw-Zwart liet toe dat ze tegen Club Brugge in actie kwamen.