'Clement is nog altijd niet 100 procent overtuigd, maar kan niet om hem heen'

'Clement is nog altijd niet 100 procent overtuigd, maar kan niet om hem heen'

27-07-2020 17:47
15

Terwijl Michael Krmenčík op de dool blijft, toonde Youssouph Badji zich tijdens de voorbereiding bij Club Brugge. De kans is groot dat de achttienjarige Senegalees aan het seizoen begint als de nummer nummer één spits van Club Brugge. Volgens Het Laatste Nieuws kan het ook niet anders.

Tegen Lille liet Badji zich opnieuw opmerken. Scoren deed hij niet, imponeren wel. 'Sterk in de lucht en met de bal aan de voet, goed in de combinatie - net als in de vorige oefenmatchen vooral met Okereke. Clement is volgens insiders nog niet honderd procent overtuigd, toch kan hij stilaan niet meer rond de Senegalees', klinkt het.

Krmencik kwam voor veel geld naar Club Brugge, maar kon vorig seizoen niet brengen wat van hem verwacht werd. Ook nu lijkt de spits zijn draai niet te vinden. 'Krmencik kon bij zijn invalbeurt zaterdag alvast wederom niet overtuigen. 'Zondag tegen Knokke deed hij dat evenmin. Hij miste zelfs vanop de stip tegenover Dhoest, ex-doelman van Club en ooit penaltyheld tegen Anderlecht. Zijn tweede penalty ging wel binnen, na urenlang zwoegen zijn eerste voor blauw-zwart.'