'Dortmund wijst eerste bod van United op Sancho af en wil twintig miljoen meer'

'Dortmund wijst eerste bod van United op Sancho af en wil twintig miljoen meer'

Gepubliceerd: maandag 27 juli 2020 om 15:55ma 27-07-2020 om 15:55

Borussia Dortmund heeft een eerste bod op Jadon Sancho afgewezen. Manchester United meldde zich met 98 miljoen euro in het Signal Iduna Park, maar de Duitsers verlangen minstens twintig miljoen euro meer.

Bild weet te melden dat het spel op de wagen is rond Sancho. De Engelse vleugelaanvaller, die bij Dortmund zijn doorbraak op het internationale podium beleefde, staat in de belangstelling van de complete top uit zijn vaderland en weet in ieder geval dat Manchester United hem graag wil hebben. The Mancunians hebben een openingsbod van 98 miljoen euro neergelegd bij Dortmund.

Daar gaat BVB echter niet mee akkoord. De Duitsers willen volgens Bild minstens 120 miljoen ontvangen voor hun groeibriljant en daarmee gaan de onderhandelingen nog even verder. Het is de verwachting dat United snel op de proppen zal komen met een nieuwe aanbieding voor de elfvoudig international van Engeland.

Dortmund heeft, voor als Sancho vertrekt, al een schaduwlijstje om hem te vervangen. Jeremie Boga van Sassuolo en Jonathan Ikoné van Lille zijn de twee belangrijkste targets.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws