'Moeskroen neemt 21-jarige aanvallende middenvelder over van ... Lille'

'Moeskroen neemt 21-jarige aanvallende middenvelder over van ... Lille'

27-07-2020 15:30
1

Na de overname door Lille OSC kijkt Royal Excel Moeskroen in de eerste plaats naar haar moederclub om nieuwe spelers aan te werven. Imad Faraj lijkt de volgende in dat rijtje te zullen worden. De Franse middenvelder zou voor twee jaar tekenen op Le Canonnier.

Faraj heeft bij Lille nog een contract tot medio 2022, maar zou op weg zijn naar Moeskroen, weet France Football. In Henegouwen krijgt hij een nieuwe deal voorgeschoteld voor twee jaar. Faraj wordt dus officieel speler van Les Hurlus en komt niet over op uitleenbasis.

De 21-jarige Faraj kan het best uit de voeten als aanvallende middenvelder, al liet hij dat nog niet zo vaak bewonderen op het hoogste niveau. Bij Lille kwam hij in het seizoen 2018-2019 tot zeven optredens, waarvan zes invalbeurten. Vorige zomer leenden de Noord-Fransen hem uit aan Belenenses, maar dat draaide uit op een sisser.

Amper drie keer mocht Faraj in Portugal opdraven. Lille riep haar jeugdproduct dan ook terug. Sindsdien kwam de jongeling uit voor de reserven van de club. Nu mag hij in Moeskroen proberen om een volgende stap te zetten in zijn ontwikkeling.