UPDATE: Antwerp sluit Lamkel Zé officieel terug in de armen

UPDATE: Antwerp sluit Lamkel Zé officieel terug in de armen

27-07-2020 10:15 Laatste update: 14:05
48

Didier Lamkel Zé is terug een volwaardige speler van Antwerp. De Kameroener zit opnieuw bij de A-kern. Dat geeft Het Laatste Nieuws aan. 

Lamkel Zé liet zich vorig seizoen verschillende keren opmerken door wangedrag en maakte het ook in dit nieuwe seizoen al bont. Hij kwam veel te laat opdagen voor de trainingen en ging verbaal ook in de clinch met Lior Refaelov. Vijf dagen voor de bekerfinale traint hij toch plots mee met de kern van coach Ivan Leko.

Leko heeft voor de bekerfinale sowieso bijzonder weinig spelers, want negen leden van de kern van vorig seizoen zijn al vertrokken. De nieuwe aanwinsten mogen dan weer niet spelen tegen Club Brugge, want de bekerfinale kent dezelfde regels als een inhaalwedstrijd. Lamkel Zé is op die manier geen overbodige luxe, maar de vraag is nu of zijn ploegmaats hem zomaar in de armen sluiten. 

Afgelopen seizoen vond Lamkel Zé zeven keer de netten voor Antwerp. 

Update: Royal Antwerp FC communiceerde maandag over de terugkeer van Lamkel Zé in de A-kern. 'De directie van R. Antwerp FC heeft de beslissing genomen om Didier Lamkel Zé vanaf heden terug beschikbaar te stellen voor het eerste team', klinkt het bij Antwerp. De aanvallende middenvelder heeft nog een kleine week de tijd om zich met de rest van de groep klaar te stomen voor de bekerfinale tegen Club Brugge.