Vertrek bij Tottenham? Kane en Alderweireld nemen afscheid van Vertonghen

Vertrek bij Tottenham? Kane en Alderweireld nemen afscheid van Vertonghen

26-07-2020 21:03 Laatste update: 21:30
9

Een officiële bevestiging van Tottenham is er nog niet, maar Harry Kane lijkt toch al verklapt te hebben waar de toekomst van Jan Vertonghen en Michel Vorm ligt.

De sterkhouder van Tottenham nam op Twitter afscheid van Vertonghen en Vorm. 'Ik wens Vertonghen en Vorm alleen maar het beste voor de toekomst. Het was een genoegen om een kleedkamer te delen en samen te spelen met hen', schreef hij.

Vorm en Vertonghen hebben een aflopend contract bij Tottenham en leken te gaan vertrekken. Tottenham zelf kwam nog niet met de bevestiging, maar Kane heeft hun vertrek nu toch gelekt. Waar Vorm en Vertonghen naartoe verhuizen, is nog niet bekend.

Vertonghen zou alvast worden gevolgd door onder andere Manchester City en Internazionale en ziet een avontuur in een nieuw land wel zitten. "Ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Een nieuwe taal leren. De familie moet zich goed voelen. Ik wil in een mooie stad leven. De contractduur is belangrijk. En dan zijn er ook de centen, maar die zijn voor mij nooit het belangrijkste geweest", gaf hij eerder aan.

Update: Ook Toby Alderweireld heeft inmiddels afscheid genomen van het duo. 'Heel jammer om deze twee geweldige kerels te zien vertrekken. Het zijn twee geweldige spelers, maar nog betere personen. We hebben ontelbaar veel mooie momenten beleefd die ik nooit zal vergeten. Ik wens jullie het beste', aldus Alderweireld.