‘Na Vlietinck heeft ook aanvaller geen toekomst meer bij Club Brugge’

‘Na Vlietinck heeft ook aanvaller geen toekomst meer bij Club Brugge’

26-07-2020 21:00 Laatste update: 27-07-2020 08:11
30

Voor Thibault Vlietinck zit het verhaal bij Club Brugge op. De jeugdspeler van Blauw-Zwart wordt naar de uitgang verwezen.

Een B-ploeg van Club Brugge, gevuld met flink wat jeugdspelers, nam het zondagmiddag op tegen Knokke. Die partij werd makkelijk met 5-0 gewonnen. Bij de Bruggelingen rekenden ze zondag andermaal niet op Vlietinck, die zal vertrekken bij Club Brugge. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De 22-jarige flankspeler werd opgeleid bij Club Brugge en zette afgelopen seizoen zijn handtekening nog onder een contractverlenging bij Blauw-Zwart. Een doorbraak zat er echter niet op. Vlietinck kon Philippe Clement niet overtuigen en kwam dan ook amper in actie. Nu mag hij de Bruggelingen verlaten.

Wat zijn nieuwe bestemming wordt, is voorlopig nog onduidelijk. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot medio 2022.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat na Thibault Vlietinck ook Kaveh Rezaei geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. De aanvaller werd afgelopen seizoen al verhuurd aan Sporting Charleroi. ‘Het duo kreeg te horen dat het geen toekomst meer heeft bij Club en traint voorlopig apart’, klinkt het.