Club-huurling Openda maakt meteen indruk met twee goals bij Vitesse

26-07-2020 16:30 Laatste update: 17:25
10

Loïs Openda heeft zijn eerste doelpunten gemaakt voor Vitesse. De huurling van Club Brugge mocht invallen tijdens het oefenduel tegen Volendam en liet zich meteen van zijn beste kant zien.

In de eerste helft moest de aanvaller nog toekijken vanop de bank. Vanaf daar zag hij hoe Darfalou na acht minuten een penalty versierde én benutte. Na de rust gooide Vitesse zijn ploeg om en mocht Openda zijn eerste minuten maken. Met zijn eerste balcontact zorgde hij meteen voor een assist voor Daan Huisman.

In de 53ste minuut nam de jonge Belg het derde doelpunt voor zijn rekening. Even later zorgde hij voor de 0-4 en bij het vijfde doelpunt van Bruns was Openda opnieuw de aangever. Zijn geslaagde optreden viel alvast in de smaak bij de supporters van Vitesse.