UPDATE: 'Vranjes wil zijn agent spelen en Anderlecht overtuigen'

UPDATE: 'Vranjes wil zijn agent spelen en Anderlecht overtuigen'

26-07-2020 12:42 Laatste update: 28-07-2020 12:43
59

Ognjen Vranjes verlaat Anderlecht voor het Griekse AEK Athene. Dat meldt Sporttime-journalist Giannis Chorianopoulos.

Vranjes tekent in Griekenland naar verluidt een 3-jarig contract in de hoofdstad. Daar vertoefde de Bosnische verdediger dit jaar al. Zijn terugkeer was de afgelopen dagen al voer van transfergeruchten en werd vandaag dus bevestigd.

De Bosniër was vooral gekend om zijn capriolen naast het veld, dit tot verveling van de Anderlecht-supporters. Hierdoor hing zijn toekomst in het Astridpark al even aan een zijden draadje. Nu lijkt hun huwelijk voorgoed over.

Update 28/07: Volgens Het Nieuwsblad zijn de Griekse media een beetje te voorbarig geweest. Vranjes verblijft momenteel wel degelijk in Athene, maar van een akkoord met Anderlecht is nog geen sprake. AEK zou zelfs nog geen officieel bod uitgebracht hebben. Ondanks zijn slechte reputatie wil paars-wit wel een transfersom ontvangen voor Vranjes.

Update 28/07: De transfer van Vranjes is nog altijd niet rond. OnSports schrijft dat Vranjes het heft in handen neemt en aan AEK beloofde om terug te keren als vrije transfer. De verdediger wil dus Anderlecht overtuigen hem gratis te laten gaan. In Brussel zouden ze liever nog wat geld voor Vranjes recupereren.