'Manchester United akkoord met Sancho: Dortmund zet opvolger alvast klaar'

'Manchester United akkoord met Sancho: Dortmund zet opvolger alvast klaar'

26-07-2020 11:55
6

De kans op een overstap van Jadon Sancho naar Manchester United is een stuk groter geworden. Volgens The Times heeft de Engelse grootmacht een persoonlijk akkoord bereikt met de vleugelaanvaller van Borussia Dortmund.

Het is geen geheim dat Dortmund een ultimatum heeft gesteld aan United: als de club uit Manchester een akkoord wil bereiken, moet het begin augustus gebeuren, want daarna zijn de Duitsers niet meer bereid te praten. Haast is dus geboden - en volgens The Times wordt er nu ook doorgepakt. Sancho en United zouden eruit zijn.

Manchester United en Borussia Dortmund zitten nog niet op één lijn. Sancho, die na drie jaar in Duitsland zijn zinnen heeft gezet op een terugkeer naar Engeland, moet naar verwachting 100 miljoen euro kosten. Dat is United vooralsnog te gortig.

Dortmund zit in de tussentijd niet stil. De nummer twee van de Bundesliga ziet in Jonathan Ikoné de opvolger van Sancho. Ikoné, een aanvallende middenvelder van Lille OSC, heeft naar verluidt een prijskaartje van 50 miljoen euro. Dortmund versterkte zich deze week al met Jude Bellingham, die overkwam van Birmingham City.