'Heerenveen moet verder zoeken: geen doorbraak na Svilar-gesprekken met Benfica'

'Heerenveen moet verder zoeken: geen doorbraak na Svilar-gesprekken met Benfica'

24-07-2020 19:59
6

Mile Svilar gaat Benfica tóch niet verruilen voor sc Heerenveen. Volgens het lokale medium FeanOnline is er wel gesproken tussen de nummer tien van de Eredivisie en de nummer twee van de Primeira Liga, maar zullen deze gesprekken niet uitmonden in een transfer.

De twintigjarige Antwerpenaar met Servische roots verruilde Anderlecht in 2017 voor Benfica, keepte 21 officiële duels, maar was hoofdzakelijk stand-in van Odysseas Vlachodimos. Svilar werd recentelijk opeens gelinkt aan Heerenveen, dat nog zonder keepers zit. Er is contact geweest tussen Heerenveen en Benfica, maar er zijn momenteel geen gesprekken gaande, heeft FeanOnline naar eigen zeggen 'vernomen'.

Ook een terugkeer naar België behoort tot de mogelijkheden. Zo gaf vader Ratko Svilar recent nog aan dat er interesse uit België is voor zijn zoon. Om welke club(s) het gaat, is echter niet bekend.

Heerenveen moet nog even verder zoeken naar opvolgers van de vertrokken Warner Hahn en Filip Bednarek. Eén van hen zal naar verwachting oude bekende Erwin Mulder zijn: de 31-jarige sluitpost plaatste zich op de laatste Championship-speeldag voor de play-offs met Swansea City en zal vermoedelijk na het seizoenstoetje terugkeren in het Abe Lenstra Stadion. De Friezen zijn nog opzoek naar een concurrent voor Mulder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie