UPDATE: ‘Didillon weigert huurvoorstel van één jaar van JPL-club’

UPDATE: ‘Didillon weigert huurvoorstel van één jaar van JPL-club’

24-07-2020 08:15 Laatste update: 27-07-2020 09:26
36

Thomas Didillon (24) is in beeld bij Cercle Brugge. De Franse doelman is bij RSC Anderlecht slechts derde keeper en hij mag dan ook uitkijken naar een andere club. Cercle wil Didillon graag huren van de Brusselaars én het volledige salaris overnemen. Dat weet Het Nieuwsblad.

Het afgelopen halfjaar speelde Didillon op huurbasis voor Genk. Ondanks een geslaagde passage kozen de Limburgers er toch voor om de aankoopoptie niet te lichten en vol in te zetten op Maarten Vandevoordt en Danny Vukovic. Bij Anderlecht is hij eveneens overbodig, want Hendrik Van Crombrugge en nieuwkomer Timon Wellenreuther staan hoger in de pikorde.

Didillon werd eerder al genoemd bij onder meer Montpellier, maar tot op heden is hij nog steeds bij Anderlecht. De Fransman loopt niet heel warm voor Cercle Brugge, maar de 24-jarige goalie beseft dat hij zich zo in de kijker kan spelen van moederclub AS Monaco. Het kan ook helpen om definitief te vertrekken bij Anderlecht, waar Didillon nog tot 2022 onder contract staat.

Update: Volgens Het Nieuwsblad zal Thomas Didillon niet naar Cercle Brugge verkassen. De Franse doelman werd het afgelopen halfjaar al verhuurd aan KRC Genk, maar ziet een uitleenbeurt van één jaar aan Groen-Zwart niet zitten.