'Titelfeest met zure nasmaak voor Fabinho: auto en juwelen gestolen bij inbraak'

'Titelfeest met zure nasmaak voor Fabinho: auto en juwelen gestolen bij inbraak'

24-07-2020 07:28 Laatste update: 07:28
2

Fabinho, de verdedigende middenvelder van Liverpool, is slachtoffer geworden van een inbraak. Toen de Braziliaan op Anfield was om het titelfeestje te vieren haalden dieven het huis van Fabinho overhoop.

Na de wedstrijd tegen Chelsea (5-3 voor Liverpool) kregen The Reds eindelijk de kampioensbeker uitgereikt en was het tijd voor een feestje op Anfield. Die avond heeft een naar randje gekregen voor Fabinho, die bij thuiskomst volgens The Liverpool Echo een ravage aantrof. Inbrekers drongen binnen en namen verschillende juwelen en een auto mee. De auto is later teruggevonden.

Het is niet duidelijk wanneer de inbraak precies heeft plaatsgevonden. De Braziliaan vertrok 's middags om drie uur en kwam in de nacht van woensdag op donderdag om 4 uur in de ochtend terug. Ergens in die periode zijn de dieven het huis van Fabinho binnengedrongen en hebben zij hun buit meegenomen.

Het is niet de eerste keer dat een speler van Liverpool slachtoffer wordt van woninginbraak. Ook Sadio Mané, Dejan Lovren, Roberto Firmino, Pepe Reina, Daniel Agger en Jerzy Dudek werden beroofd. De meesten van hen speelden op dat moment een wedstrijd.