Stopt Overmeire (34) toch met voetballen? Dan is de kans groot

Stopt Overmeire (34) toch met voetballen? "Dan is de kans groot"

Gepubliceerd: donderdag 23 juli 2020 om 21:30do 23-07-2020 om 21:30

Laatste update: donderdag 23 juli 2020 om 21:43do 23-07-2020 om 21:43

Na het einde van Sporting Lokeren kwam er ook een einde aan het verhaal tussen Killian Overmeire en de club. Het 34-jarige clubicoon zoekt nog steeds naar een nieuwe ploeg, maar kan die maar niet vinden.

Na het faillissement van Lokeren zoekt Overmeire een nieuwe uitdaging. Hij traint voorlopig mee met de beloften van Club Brugge, in afwachting van een aanbieding van een club uit Eerste Klasse A. Krijgt hij die niet, denkt Overmeire aan een drastische beslissing.

"Dat ik te oud of te duur zou zijn, is allemaal zever", vertelt Overmeire Het Laatste Nieuws. "Ik geloof er absoluut in dat ik een profploeg nog iets kan bijbrengen. Anders zou ik zoveel moeite ook niet meer doen. Als er over x-aantal weken nog niks is, is de kans groot dat ik de eer aan mezelf hou en er dan toch mee stop. Maar ik wacht nog even, ik heb nog eventjes geduld", aldus Overmeire.

Voor Overmeire zou een nieuwe club ook zijn eerste transfer ooit zijn. Hij debuteerde in 2003 voor Lokeren en speelde er zijn hele carrière.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Overmeire nog waarde hebben voor een club uit 1A?

(467 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws