Lampard denkt over nieuwe ster te beschikken: Zelfs voor Hazard was dat moeilijk

Lampard denkt over nieuwe ster te beschikken: "Zelfs voor Hazard was dat moeilijk"

23-07-2020 17:13
1

Chelsea FC ging na een spektakelduel onderuit bij landskampioen Liverpool FC: 5-3. De jonkies van Frank Lampard werken een onverwacht goed seizoen af, met Christian Pulisic als één van de uitblinkers. In Engeland heeft men nu berekend dat de Amerikaan nauwelijks moet onderdoen voor de debuterende Eden Hazard.

Op termijn zou Pulisic de opvolger voor Hazard moeten worden in Londen. Na zijn eerste volledige seizoen in Chelsea-loondienst kan de winger alvast uitpakken met propere statistieken. Zo dikte hij met zijn goal en assist tegen Liverpool zijn seizoenstotaal aan tot respectievelijk negen en vier stuks. Qua doelpunten staat Pulisic daarmee zelfs op gelijke hoogte van Hazard.

Bron: The Sun

Ook Lampard is in de wolken met zijn toptalent. "Hij is enorm belangrijk", weet de oud-middenvelder bij The Sun. "Hij heeft die impact. Ik was hier bij het eerste jaar van Eden en het is niet gemakkelijk om in de Premier League binnen te komen en je aan te passen, zelfs niet voor Eden dat jaar. Christian heeft het daar ook momenten zwaar mee gehad."

Nu gaat het echter een pak beter. "Sinds het midden van het seizoen zit hij in de goede flow, sinds de herstart is hij in geweldige vorm. Vandaag (woensdag, nvdr.) valt hij in en heeft 40 minuten om zijn kwaliteit te tonen. Hij is nog zo jong. Hij heeft een natuurlijk talent. Hij maakt doelpunten, creëert doelpunten en is kortom een belangrijke speler voor ons. Het is duidelijk dat hij een grootse speler zal worden voor ons, de komende wedstrijden én later", besluit Lampard verzekerd.