Club Brugge-youngster krijgt zijn kansen: “Het gaat inderdaad wel goed”

Club Brugge-youngster krijgt zijn kansen: “Het gaat inderdaad wel goed”

23-07-2020 11:28
9

Maxime De Cuyper krijgt bij Club Brugge tijdens de voorbereiding de kans om zich te bewijzen. De negentienjarige linksback is tevreden over hoe het nu met hem gaat bij Blauw-Zwart.

Tegen KMSK Deinze begon De Cuyper in de basis. Uiteindelijk kreeg hij van Philippe Clement een uur speeltijd. "Het gaat inderdaad wel goed en ik voel me ook goed. Ik probeer gewoon elke match mee te pikken die ik kan en daarin steeds het uiterste te geven", aldus de verdediger op de website van Club Brugge.

Met de match tegen Deinze was De Cuyper ook tevreden. "We hadden wel verwacht dat Deinze enthousiast ging starten en dat bleek ook. Ze speelden agressief en goed in blok. Daar hadden we aanvankelijk wat moeite mee, maar gaandeweg herstelden we wel goed. We creëerden enkele kansen en uiteindelijk maakten we wel de verdiende goal via Siebe Schrijvers."

Tegen Deinze won Club Brugge met het kleinste verschil. De volgende test volgt op zaterdag. Dan neemt Blauw-Zwart het op tegen Lille. Op zondag is er nog het oefenduel tegen Knokke. Daarna is het op 1 augustus tijd voor het echte werk, de bekerfinale tegen Antwerp.