'Svilar is op weg naar Nederland, maar tekent eerst nog nieuw Benfica-contract'

'Svilar is op weg naar Nederland, maar tekent eerst nog nieuw Benfica-contract'

23-07-2020 10:28
7

Mile Svilar is op weg naar de Eredivisie. Volgens het Portugese Record gaat sc Heerenveen zich op korte termijn versterken met onze landgenoot van Benfica.

Heerenveen is dicht bij de komst van Erwin Mulder, maar de 31-jarige doelman plaatste zich woensdagavond met Swansea City voor de play-offs in het Championship. Hij meldt zich daardoor in een later stadium. In de tussentijd zit Heerenveen niet stil.

De twintigjarige Svilar is volgens Record op weg naar Friesland. Hij zet eerst zijn handtekening onder een nieuw contract bij Benfica en sluit dan op huurbasis aan bij Heerenveen. De nieuwe Benfica-trainer Jorge Jesus zou Svilar wel eerst nog willen beoordelen op de training.

Svilar maakte in de zomer van 2017 de overstap van Anderlecht naar Benfica. Hij staat al jaren te boek als een groot keeperstalent, maar kwam niet verder dan een handvol competitiewedstrijden namens Benfica. Wel maakte Svilar minuten in de Champions League. Odysseas Vlachodimos krijgt normaliter de voorkeur in Lissabon. Afgelopen weekend mocht Svilar nog eens opdraven bij Benfica. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie