Avenatti bezorgt Standard in de slotfase de overwinning tegen Monaco

22-07-2020 20:12
11

Standard Luik heeft zondagavond een knappe overwinning geboekt op het veld van AS Monaco. De troepen van Philippe Montanier wonnen met 1-2 dankzij twee goals van Felipe Avenatti in de slotfase.

Standard had tijdens de eerste helft moeite om een voet aan de grond te krijgen op Franse bodem. De Rouches kwamen halfweg dan ook op achterstand na een goal van Willem Geubbels.

Ook na de rust zat Standard niet echt lekker in de wedstrijd, maar na enkele wissels sloeg de motor plots aan. In de slotfase sloegen de Rouches toe via Avenatti, die twee keer scoorde.

De assists kwamen op naam van Gojko Cimirot en Maxime Lestienne. Standard overtuigde zeker niet, maar boekte wel een knappe overwinning op het veld van Monaco.