Mexicaanse pers weet het zeker: ‘KRC Genk heeft nieuwe transfer binnen’

Mexicaanse pers weet het zeker: ‘KRC Genk heeft nieuwe transfer binnen’

22-07-2020 10:37 Laatste update: 27-07-2020 08:31
23

De kans dat Gerardo Arteaga de nieuwe linksachter van KRC Genk wordt, is nihil. Tenminste dat beweert Guillermo Almada, de trainer van Santos Laguna.

In Mexico gaat er binnenkort weer gevoetbald worden, maar ondertussen klinkt het dat heel wat spelers Santos Laguna nog gaan verlaten. Almada is daar niet zo blij mee. Aan Telediario liet de trainer van Arteaga weten dat de speler nergens naar toe trekt. 'Hij begint aan de competitie met Santos Laguna', klinkt het. 

De 21-jarige Arteaga ligt bij Santos Laguna nog tot medio 2023 onder contract. Zijn transferwaarde wordt op circa 3,5 miljoen euro geschat. Het voorbije seizoen kwam de linksachter in 33 duels uit voor Santos Laguna. Daarin was hij goed voor één goal.

Update: De onderhandelingen tussen Genk en het Mexicaanse Santos Laguna over een transfer van linksback Gerardo Arteaga (21) gaan in de goede richting en komen in een laatste fase. Dat weet Het Nieuwsblad.

Update: Volgens het Mexicaanse Fox Sports heeft KRC Genk Gerardo Arteaga van Santos Laguna binnen. De 21-jarige linksback komt de gelederen van de Limburgse club versterken.