UPDATE: 'Club Brugge-transfer stort in, Osayi-Samuel keert terug naar Loftus Road'

UPDATE: 'Club Brugge-transfer stort in, Osayi-Samuel keert terug naar Loftus Road'

22-07-2020 09:30 Laatste update: 10:46
53

Dinsdag sijpelde het nieuws door dat Bright Osayi-Samuel (22) zo goed als zeker naar Club Brugge trekt. Toch is dat volgens Het Laatste Nieuws nog niet helemaal zeker. Zou wil QPR het onderste uit de kan voor de Nigeriaanse aanvaller.

Naar verluidt doet QPR er alles aan om de prijs op te dreven. Zo werd Osayi-Samuel zelfs aangeboden bij onder meer Fulham FC en Burnley. De Engelsen hopen zo dat Club Brugge het huidige bod nogmaals opdrijft. Blauw-Zwart is echter niet geneigd meer te betalen dan vijf miljoen euro inclusief bonussen.

De flankaanvaller van QPR staat al even op het lijstje van Phillipe Clement en de zijnen. Nu Emmanuel Dennis absoluut wil vertrekken, Percy Tau weg is en Loïs Openda uitgeleend werd komt er meer dan een plaatsje vrij in het aanvallende compartiment. Afwachten of Club Brugge de komst van Osayi-Samuel snel kan afronden.

Update: Volgens Football Insider mag Club Brugge de komst van Osayi-Samuel vergeten. Ondanks dat QPR eerder akkoord ging dat de aanvaller naar België kwam om zijn medische testen af te leggen, is er nu dus een kink in de kabel. 'De speler keert nu terug naar Loftus Road (de thuishaven van QPR, nvdr) en zal daar het seizoen afmaken alvorens te beslissen over zijn toekomst', klinkt het in Engeland. Leicester, Brighton en Fulham zien nu dus hun kans schoon om Osayi-Samuel te strikken.