Geen winst voor De Bock en Zulte Waregem, RWDM is te sterk in oefenmatch

21-07-2020 18:15
5

Laurens De Bock heeft zijn eerste wedstrijd voor Zulte Waregem niet kunnen winnen. Tegen RWDM werd met 1-3 verloren.

Aanwinst De Bock mocht voor het eerst in de basis starten, na acht minuten had hij echter ook al zijn eerste tegengoal achter de rug. Ruyssen bracht de bezoekers op voorsprong, de 0-1 was meteen ook de ruststand.

Het debuut van De Bock was van korte duur, de aanwinst mocht de tweede helft in de kleedkamer blijven. Het bracht echter geen zoden aan de dijk voor Zulte Waregem, tien minuten ver in de tweede helft zorgde Nangis voor de dubbele voorsprong. Niet veel later bracht Dompé Zulte Waregem echter weer in de wedstrijd: 1-2.

Het sein voor Zulte Waregem om een heleboel wissels door te voeren, onder anderen Deschacht en Vossen mochten komen opdraven. Een gelijkmaker kwam er echter niet meer, het was Guillaume die op een counter nog de 1-3 eindstand vastlegde.