Heracles Almelo stelt opvolger Dessers voor: Een goede club voor mij

Heracles Almelo stelt opvolger Dessers voor: "Een goede club voor mij"

21-07-2020 16:44

Heracles Almelo heeft dinsdag Sinan Bakis gepresenteerd. Hij heeft voor drie seizoenen getekend en is de opvolger van Cyriel Dessers, die naar KRC Genk vertrokken is. Bakis komt over van het Oostenrijkse FC Flyeralarm Admira.

"Heracles Almelo is een goede club voor mij", zegt Bakis op de clubsite van Heracles. "Ik denk en hoop hier een volgende stap te kunnen maken. Ik verheug me er op om in dit stadion te spelen, doelpunten te maken en overwinningen te vieren."

De komst van Bakis werd door meerdere media al aangekondigd, maar Heracles kon daar maandag nog niets over zeggen. Dinsdag zijn de handtekeningen gezet. Heracles is blij dat het gelukt is Bakis binnen te halen. "Sinan is een speler die goed past in het profiel dat we zoeken", zegt technisch manager Tim Gilissen.

"Daarbij kijk je natuurlijk naar doelpunten en leeftijd, maar ook naar het speltype. Sinan is een teamspeler die hard werkt en veelzijdig is in zijn manier van doelpunten maken. Met zijn ruime ervaring en specifieke kwaliteiten kan hij veel toevoegen aan onze ploeg."

Bakis heeft een verleden bij Bayer Leverkusen en speelde ook bij Kayserispor en Bursaspor in Turkije. Sinds 2018 kwam Bakis uit voor Flyeralarm Admira.