OFFICIEEL: Waasland-Beveren stelt nieuwe transfer voor: ‘Met grote fierheid’

OFFICIEEL: Waasland-Beveren stelt nieuwe transfer voor: ‘Met grote fierheid’

21-07-2020 14:49
9

Waasland-Beveren heeft de komst van Dries Wuytens op de officiële kanalen bekendgemaakt. De centrale verdediger komt over van het Israëlische Sektzia Ness Ziona.

‘Met grote fierheid kondigen we de komst van Dries Wuytens aan. De 29-jarige Belgische centrale verdediger wordt overgenomen van het Israëlische Sektzia Ness Ziona’, klinkt het op de webstek van Waasland-Beveren. Wuytens speelde in het verleden onder meer bij Beerschot, Willem II, Sparta Rotterdam en Heracles Almelo.

Waasland-Beveren haalt met de 29-jarige Wuytens ervaring in huis. ‘We blijven als club geloven in talentvolle jonge Belgische spelers. Dit is belangrijk en misschien ook wel noodzakelijk om te groeien als voetbalclub. We beseffen echter ook dat een profclub niet enkel gedragen kan worden door jonge spelers.’

‘Met het aantrekken van Dries zetten we een volgende stap in de begeleiding en ondersteuning van onze jongeren. We zijn overtuigd dat Dries zijn ervaring kan overbrengen aan zijn ploegmakkers. Dries zal aantreden met het nummer vijftien. Hij vatte vandaag zijn eerste trainingsdag met de groep aan’, klinkt het.