'Bayern en Gladbach denken aan huurdeal met zomeraanwinst Barça'

'Bayern en Gladbach denken aan huurdeal met zomeraanwinst Barça'

21-07-2020 11:37
1

FC Barcelona gaat zomeraanwinst Pedri mogelijk in de Bundesliga stallen, meldt het Spaanse medium El Chiringuito. Bayern München en Borussia Mönchengladbach hebben volgens de berichtgeving al aangeklopt in Camp Nou.

Barça verzekerde zich in een vroegtijdig stadium van de komst van Pedri: de zeventienjarige vleugelaanvaller kostte vijf miljoen euro en komt na het seizoen over van Segunda División-club Las Palmas. Of hij dan al meteen zijn debuut in het blauw-rood kan maken, is echter nog maar de vraag. De jeugdinternational staat in de belangstelling van de nummers 1 en 4 van het afgelopen Bundesliga-seizoen. Volgens El Chiringuito denkt Barcelona serieus na over een tijdelijke transfer naar Duitsland.

Pedri is één van de vier spelers die al vast zijn gelegd voor het seizoen 2020/2021: door het binnenhalen van Miralem Pjanic (Juventus), Trincão (Sporting Braga) en Matheus Fernandes (Palmeiras) is de grens van honderd miljoen euro aan uitgaven al geslecht. Gustavo Maia van São Paulo wordt volgens Braziliaanse media de vijfde nieuweling.