'Maes grijpt na vertrek bij Lommel naast job als T1 bij club uit Eerste Nationale'

'Maes grijpt na vertrek bij Lommel naast job als T1 bij club uit Eerste Nationale'

Gepubliceerd: dinsdag 21 juli 2020 om 09:45di 21-07-2020 om 09:45

KSV Roeselare blijft na het niet-behalen van hun proflicentie niet bij de pakken zitten. De West-Vlamingen vonden met mensen van Sporting Lissabon nieuwe investeerders. Sportief koos Roeselare voor Karel Fraeye aan het roer, maar hij was niet de enige optie om T1 te worden.

Het Belang van Limburg weet namelijk dat Peter Maes ook in beeld was op Schiervelde. De Limburger werd bij Lommel SK na één seizoen bedankt voor bewezen diensten. Roeselare koos echter voor Fraeye, die met zijn ervaring de club snel weer naar 1B moet loodsen. Komend seizoen speelt de club in Eerste Nationale (voordien Eerste Amateur).

Ook op de transfermarkt toonde Roeselare zich - kort na de bekendmaking van de nieuwe investeerders – meteen. Zo haalde het Anele Ngcongca (32) terug naar ons land. De Zuid-Afrikaanse rechtsachter voetbalde tussen 2007 en 2015 voor KRC Genk. In de Luminus Arena kwam hij in totaal aan 279 wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Voor wie had jij gekozen Roeselare zijnde?

(157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws