Wie toont interesse? 40-jarige Wasilewski wil nog niet stoppen met voetballen

Wie toont interesse? 40-jarige Wasilewski wil nog niet stoppen met voetballen

20-07-2020 18:16
12

Marcin Wasilewski zit sinds 9 juni op tram 4. Toch denkt de voormalige verdediger van RSC Anderlecht er nog niet aan om zijn voetbalschoenen aan de haak te hangen.

Wasilewski nam twee dagen geleden afscheid van Wisla Krakow. Voor de match tegen Arka kreeg hij na drie seizoenen bij de club een gepast afscheid. Onder luid applaus kwam Wasyl het veld op en kreeg een mooi aandenken van Wisla.

Het afgelopen seizoen speelde Wasilewski nog mee in 15 competitiewedstrijden bij Wisla Krakow. Zijn contract wordt evenwel niet verlengd. Maar Wasyl wil nog verder. Dat meldt Polskieradio24. Of Wasyl als prof doorgaat of op een lager niveau gaat spelen, is nog niet bekend.

In januari 2007 plukte Anderlecht de Pool weg bij Lech Poznan. Ondanks dat hij een atypische Anderlecht-speler was, speelde de rechtsback zich wel in de harten van de paars-witte fans.

Toen Axel Witsel hem een beenbreuk bezorgde, werd zijn cultstatus bij Anderlecht nog groter. Fans van Anderlecht gingen hem nog bekijken toen hij bij Leicester City en Wisla Krakow speelde.

No Poll