UPDATE: ‘Deal was bijna rond, maar Club Brugge kan alsnog naast transfer grijpen’

UPDATE: ‘Deal was bijna rond, maar Club Brugge kan alsnog naast transfer grijpen’

20-07-2020 07:15 Laatste update: 21-07-2020 13:32
26

Club Brugge blijft over de beste papieren beschikken om Bright Osayi-Samuel in huis te halen. De vleugelaanvaller van Queens Park Rangers is helemaal rond met de Belgische landskampioen, die nu enkel nog probeert om zijn prijskaartje te verminderen.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat Club Osayi-Samuel deze week nog definitief aan boord haalt. Ondanks de interesse van verschillende Premier-League-clubs, waaronder recent ook Leicester City, staat de Nigeriaanse Brit open voor een verhuis naar ons land. Club heeft echter tijd om de onderhandelingen op clubniveau af te ronden.

Aangezien er nog niemand vertrokken is uit Brugge, zelfs de gegeerde Krépin Diatta of Emmanuel Dennis niet, staat Blauw-Zwart sterk in haar schoenen. Bovendien komt er straks nog een tweede mercato in oktober, waardoor het tijd heeft om de kern te optimaliseren. Daarom tracht Club de komende dagen de vraagprijs van QPR nog te drukken. Die ligt momenteel op minstens vijf miljoen euro.

In Jan Breydel kan Osayi-Samuel Percy Tau kunnen vervangen. Die keerde terug naar Brighton & Hove Albion na zijn uitleenbeurt en staat nu dicht bij een nieuwe huurdeal met ... RSC Anderlecht.

Update: Volgens West London Sport heeft QPR een verbeterd bod van Club Brugge geaccepteerd op Bright Osayi-Samuel. Eerder had het een bod rond de vier miljoen euro afgewezen. De winger zou inmiddels afreizen naar België om persoonlijk een akkoord te vinden met Blauw-Zwart.

Update: Volgens Football Insider heeft Osayi-Samuel ervoor gekozen om het seizoen uit te doen bij QPR en niet af te reizen naar België. QPR had het bod van Club Brugge geaccepteerd, maar nu staat de deur weer open voor andere opties. Onder meer Leicester, Brighton en Fulham liggen op de loer.