Vercauteren wil beter doen met Anderlecht: Moeten de lat hoger leggen

Vercauteren wil beter doen met Anderlecht: "Moeten de lat hoger leggen"

19-07-2020 21:14
23

RSC Anderlecht zit middenin de voorbereiding en heeft nog enkele weken te gaan voor de start van het nieuwe seizoen. In dat nieuwe seizoen wil men deze keer wel overtuigen. Frank Vercauteren is ook bijzonder gemotiveerd.

Tegen Saint-Étienne zag Vercauteren zijn ploeg alvast twee keer winnen. "We hebben nog werk, maar wat ik zag in de eerste helft is positief. We zijn nog niet op het niveau van afgelopen februari, maar we werken goed", geeft hij aan bij La Dernière Heure.

CEO Karel Van Eetvelt gaf al aan dat Anderlecht komend seizoen minstens voor de top drie wil gaan. Denkt Vercauteren daar ook zo over? "We kunnen niet beginnen te voorspellen wat er met ons kan gebeuren. We weten wat we moeten doen en waar we naartoe gaan. Ik weet wat er van Anderlecht wordt verwacht en wat het betekent om voor deze club te werken", blijft hij eerst nog op de vlakte.

Toch wil Vercauteren zeker beter doen dan de voorbije jaren. "We moeten de normen van Anderlecht respecteren. Als je Anderlecht wilt zijn, moet je de lat hoger leggen. Ik kan de normen van de club niet verlagen door over de zesde plaats te praten", besluit hij.