Goed nieuws voor Napoli, Mertens al terug in de kern voor partij tegen Parma

Goed nieuws voor Napoli, Mertens al terug in de kern voor partij tegen Parma

19-07-2020 20:56 Laatste update: 21-07-2020 19:16

Brute pech voor onze Rode Duivel Dries Mertens. De publiekslieveling van Napoli hield het na 31 minuten voetballen tegen Udinese al voor bekeken. De aanvaller moest geblesseerd naar de kant.

Vlak voor de drankpauze kreeg Mertens de knie van Udinese-verdediger Rodrigo Becao vol in de onderrug. Een pijnlijke bedoening, wat Mertens ook duidelijk liet blijken. Na de drankpauze probeerde Mertens nog even voort te spelen, maar ondervond hij te veel last en ging hij toch naar de kant.

Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure van Mertens is. Daar komt de komende uren en dagen meer duidelijkheid over. Mertens werd uiteindelijk vervangen door Arek Milik, die meteen wist te scoren.

Bij Napoli zal men ongetwijfeld hopen dat Mertens dit seizoen nog in actie kan komen. De Napolitanen nemen het in de Serie A nog op tegen Parma, Sassuolo, Internazionale en Lazio Roma. Begin augustus volgt ook de wedstrijd tegen Barcelona in de Champions League.

Update: Goed nieuws voor Napoli. Heel erg blijkt de blessure van Dries Mertens dan toch niet te zijn. De Rode Duivel zit gewoon in de kern voor de partij tegen Parma en lijkt dus opnieuw genezen te zijn.