'Kortrijk toont ambitie en weigert bod van vijf miljoen euro op smaakmaker Moffi'

'Kortrijk toont ambitie en weigert bod van vijf miljoen euro op smaakmaker Moffi'

19-07-2020 20:45 Laatste update: 25-07-2020 08:28
17

KV Kortrijk lijkt het nieuwe seizoen te gaan aanvatten zonder Terem Moffi. De Nigeriaase aanvaller kan rekenen op heel wat buitenlandse belangstelling. Die is zeker niet afgenomen door de hoge vraagprijs van de Kerels (vijf miljoen euro, wat een record zou zijn voor de club).

Volgens RMC Sport staat Moffi op het verlanglijstje bij Stade Brest. Meer zelfs: de Nigeriaanse aanvaller zou dé topprioriteit zijn bij de Franse eersteklasser. Brest zal dus wel bereid zijn de nodige miljoenen op tafel te leggen. Er zijn wel nog altijd andere gegadigden zoals Stade Rennes, AS Saint-Etienne en Glasgow Rangers.

Moffi streek pas in januari neer in de Jupiler Pro League, maar groeide in die paar wedstrijden voor de corona-uitbraak uit tot een revelatie. Hij scoorde vier keer in zeven wedstrijden voor Kortrijk. Moffi heeft zelf al aangegeven dat hij mikt op een stap naar een grotere competitie. Kortrijk weigerde voorlopig elke medewerking, maar bij een serieus bod kan daar snel verandering in komen.

Update: Kortrijk kreeg een bod binnen van vijf miljoen euro van Lorient, maar dat werd geweigerd. De Kerels willen de Nigeriaan absoluut nog een jaartje houden, aldus Het Nieuwsblad.