UPDATE: 'Muñoz landt deze maandag, samen met Bernal, in Madrid, nadien naar Genk'

UPDATE: 'Muñoz landt deze maandag, samen met Bernal, in Madrid, nadien naar Genk'

Gepubliceerd: zondag 19 juli 2020 om 07:45zo 19-07-2020 om 07:45

Laatste update: maandag 20 juli 2020 om 07:46ma 20-07-2020 om 07:46

Eindelijk goed nieuws voor KRC Genk en aanwinst Daniel Muñoz. De Colombiaan heeft groen licht gekregen om op het vliegtuig richting Europa te stappen.

Het had heel wat voeten in de aarde, maar uiteindelijk mag Genk zich dan toch opmaken voor de aankomst van Muñoz. Door het coronavirus en de daarbij horende visumproblemen zat de Colombiaan lange tijd vast in zijn thuisland. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Muñoz nu toch op het nippertje het begeerde visum te pakken.

De 24-jarige verdediger mag dus mee op de speciaal voorziene chartervlucht naar Europa, Muñoz krijgt er het gezelschap van 190 atleten, waaronder tourwinnaar Egan Bernal. Meteen meetrainen zal er echter niet in zitten, de Colombiaan moet eerst twee weken in quarantaine voor hij de groepstrainingen mag aanvatten, de stage van Genk in Nederland moet hij dus aan zich laten voorbijgaan.

Update 20/7: Muñoz zit veilig en wel op het vliegtuig naar Europa, weet Het Belang van Limburg. De verdediger landt in de loop van deze maandag in de luchthaven van Madrid, waarna hij meteen doorreist naar ons land. Tot aan het einde van deze week zal hij een aangepast en individueel schema afwerken. Wanneer de rest van de kern terugkeert van Zeeland, sluit de Colombiaanse zomeraanwinst aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Munoz een vaste waarde bij Genk?

(175 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws