'Club Brugge gaat strijd aan met APOEL om Benfica-spits Cadiz'

'Club Brugge gaat strijd aan met APOEL om Benfica-spits Cadiz'

19-07-2020 13:17
13

Ook na het titelseizoen wil Club Brugge zich nog gaan versterken. Het zoekt al naar vervangers voor de vertrekkende Emmanuel Dennis, maar ook een spits staat op het verlanglijstje van de Bruggelingen. Eén van die namen op het lijstje is Jhonder Cadiz.

Bij het Portugese Record valt te lezen dat Club Brugge het vizier heeft gericht op de spits van Benfica. Naast Club Brugge toont ook het Cypriotische APOEL Nicosia interesse in de Venezolaanse international.

De 24-jarige Caadiz heeft al heel wat clubs op zijn CV staan. De spits vertrok in 2015 richting Portugal, waar hij aan de slag ging bij Uniao Madeira. Na korte periodes bij Nacional, Moreirense en Vitoria Setubal nam Benfica hem afgelopen zomer over.

De Portugese topclub besloot echter om Cadiz meteen uit te lenen aan het Franse Dijon, waar de spits het voorbije seizoen goed was voor drie doelpunten en drie assists in 22 wedstrijden. Komend seizoen moet hij mogelijk de concurrentiestrijd aangaan met Michael Krmencik, David Okereke en Youssouph Badji bij Club Brugge.