Beverse keeper post waardering Neymar en wordt bedolven onder positieve reacties

Beverse keeper post waardering Neymar en wordt bedolven onder positieve reacties

19-07-2020 11:30
5

Waasland-Beveren werkte vorige vrijdag één van de meest prestigieuze duels uit het clubbestaan af. Het grote Paris Saint-Germain van sterren als Neymar en Kylian Mbappé ontving de rode lantaarn uit de Jupiler Pro League. Ondanks de 7-0-pandoering heeft Lucas Pirard zich goed geamuseerd ... en houdt hij er misschien zelfs enkele nieuwe fans aan over!

Pirard moest zich dus meerdere keren omdraaien tegen PSG, onder meer na een tergend trage strafschop van Neymar. Toch kon de doelman van Waasland-Beveren wel lachen met de actie van de Braziliaanse superster, die zelf ook een glimlach op het gelaat toverde. Pirard was er dan ook als de kippen bij om een foto met Neymar op zijn sociale media te posten.

'Wat een ervaring om tegen deze geweldige spelers te voetballen', schreef onze landgenoot erbij. Het respect dat hij opbrengt voor Neymar, valt in erg goede aarde bij de vele PSG-fans. Op zijn profiel krijgt Pirard dan ook een overweldigend aantal positieve reacties vanuit Frankrijk. De meesten spreken van een groot fairplay-gehalte en loven de doelman voor zijn open houding.