'Club Brugge komt in zoektocht naar versterking uit bij oud-target Haksabanovic'

'Club Brugge komt in zoektocht naar versterking uit bij oud-target Haksabanovic'

18-07-2020 18:20
5

Op definitieve transfers blijft het Club Brugge voorlopig wachten. Wel is al duidelijk dat men bij Blauw-Zwart zoekt naar een nieuwe flankaanvaller. Onder andere Junior Edmilson en Bright Oyasi-Samuel werden al gelinkt aan de Bruggelingen. Ook Seah Haksabanovic staat op het lijstje.

De in Zweden geboren Montenegrijn stond eerder al op de verlanglijst van Club Brugge. Toen koos hij echter voor West Ham United. Dat bleek geen groot succes. De 21-jarige flankaanvaller keerde terug naar Zweden, waar hij wel weet uit te blinken bij IFK Norrköping.

Volgens het doorgaans betrouwbare Gianluca Di Marzio is Club Brugge hem ook lang niet uit het vizier verloren. Het wil deze zomer een nieuwe poging wagen om Haksabanovic naar België te halen. Naast Club Brugge tonen echter ook Dinamo Zagreb en verschillende ploegen uit de Serie A interesse.

Haksabanovic is dit seizoen nog de grote uitblinker bij IFK Nörrkoping. In veertien wedstrijden was hij goed voor vijf doelpunten en zes assists. Haksabanovic, die al vijf keer uitkwam voor Montenegro, heeft nog een contract tot medio 2024 bij IFK Norrköping.