Cercle Brugge verliest galawedstrijd, PSG maakt W-Beveren helemaal af

17-07-2020 20:26 Laatste update: 21:48
10

Cercle Brugge heeft naar goede gewoonte de jaarlijkse oefenwedstrijd tegen moederclub AS Monaco afgewerkt. Die wedstrijd verloor de Vereniging met 2-0. Waasland-Beveren verloor de partij tegen PSG dan weer met zware 7-0 cijfers.

Goed begonnen, is half gewonnen. Dat gezegde lijkt men bijzonder goed te kennen in Monaco. De bezoekers stonden na amper zeven minuten voetballen al op een 0-2 voorsprongen. Doelpuntenmakers van dienst waren Ben Yedder en Golovin.

Voor de Monegasken leek de wedstrijd daarmee al zo goed als gespeeld en nam het de voet van het gaspedaal. Cercle Brugge kwam ook beter in de partij, maar wist voor rust geen doelpunt meer te maken. Ook na de pauze leek het niet meer van moeten voor de Fransen. Er werd niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde op een 0-2 verlies voor Cercle Brugge.

Waasland-Beveren - PSG
Waasland-Beveren kreeg een galamatch, maar kreeg het absoluut niet makkelijk tegen PSG. De Franse grootmacht speelde met de Waaslanders en hield niets heel van de bezoekers. Na een uur voetballen stond het al 4-0 voor PSG.

Het eerste doelpunt kwam er van de eigen rangen, zo kopte Vukotic de bal in eigen doel. Neymar speelde met de Waasland-Beverendoelman en scoorde er zelf eentje en gaf Icardi een doelpunt met een 'Rik Coppens-penalty'. De vierde treffer werd gemaakt door Kylian Mbappé.

Op de koop toe werd Vukotic nog met rood van het veld gestuurd. Daarna ging het van kwaad naar erger. Choupo-Moting scoorde er twee, Mbe Soh één. 7-0 bleek de eindstand.