Ziyech 'past zich goed aan' bij Chelsea: 'Hij wordt steeds fitter'

Ziyech 'past zich goed aan' bij Chelsea: 'Hij wordt steeds fitter'

17-07-2020 20:09

Chelsea-manager Frank Lampard is te spreken over de stappen die Hakim Ziyech tijdens zijn eerste trainingen in Londen zet. De Engelse trainer ziet dat de voormalig Ajax-aanvaller steeds fitter wordt.

"Hakim is hier nu een week, heeft een paar dagen in zijn eentje getraind en werd daarna een beetje bij het team betrokken", laat Lampard weten in gesprek met Metro. "De jongens hebben hem goed welkom geheten. Hij past zich goed aan, praat met zijn nieuwe teamgenoten en bouwt aan nieuwe relaties in het begin van zijn Chelsea-periode."

Ziyech heeft natuurlijk een tijd geen wedstrijden gevoetbald, nadat de Eredivisie werd stilgelegd vanwege het coronavirus. In Engeland werd de competitie wel weer hervat, waardoor de Marokkaans international qua wedstrijdfitheid achterloopt. "Hij wordt steeds fitter", geeft Lampard aan. "Hij heeft een tijd niet getraind en geen wedstrijden gespeeld, dan is het goed om weer wat fysiek werk te doen."

Naast Ziyech maakte ook Timo Werner de overstap naar Stamford Bridge. Daarnaast hopen The Blues aankomende zomer ook Bayer Leverkusen-parel Kai Havertz aan de selectie toe te voegen.