'Turkse interesse voor Bongonda, KRC Genk vraagt astronomisch bedrag'

'Turkse interesse voor Bongonda, KRC Genk vraagt astronomisch bedrag'

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2020 om 21:45vr 17-07-2020 om 21:45

Genk wil na een minder seizoen in de Jupiler Pro League weer kunnen overtuigen. Het blijft zoeken naar versterkingen en laat belangrijke pionnen niet gaan. Ook Theo Bongonda mag niet vertrekken, tenzij Genk een astronomisch bedrag kan verdienen.

De flankaanvaller werd afgelopen zomer voor zeven miljoen euro naar Genk gehaald. Hij kon niet helemaal overtuigen, maar lijkt komend seizoen wel een belangrijke pion in het team van Hannes Wolf te gaan worden. Van een vertrek is er dus geen sprake, ook al is er flink wat interesse.

Zo meldt Fotospor dat Fenerbahçe een poging heeft gewaagd om Bongonda terug naar Turkije te halen. De Turkse topclub ging polsen bij KRC Genk, maar kreeg al snel een njet te horen. Enkel een bod van minstens 25 miljoen euro zou Genk kunnen overtuigen om Bongonda te laten vertrekken. Een bedrag dat men bij Fenerbahçe toch te gortig vond.

De 24-jarige Bongonda was vorig seizoen goed voor vijf doelpunten en vijf assists in 29 wedstrijden. Bij Genk heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Bongonda dat bedrag waard?

(437 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws