David zet KAA Gent onder druk: Ik wil voor Lille OSC spelen

David zet KAA Gent onder druk: "Ik wil voor Lille OSC spelen"

17-07-2020 19:09 Laatste update: 18-07-2020 08:56
52

Jonathan David is uitgekeken op KAA Gent. De Canadese aanvaller hoopt op een stap hogerop en wil komend seizoen voor Lille OSC uitkomen. Dat geeft hij aan bij L'Equipe.

Lille OSC heeft David hoog op het verlanglijstje staan en ziet de Canadees als de ideale vervanger voor Victor Osimhen, die richting Napoli trekt. De Franse club heeft ook een bod van 25 miljoen euro gedaan op de spits. Dat vond men bij Gent echter niet genoeg. Niet naar de zin van David, die absoluut wil vertrekken bij de Buffalo's.

"Ja, ik wil naar Lille verhuizen", vertelt hij bij L'Equipe. "Ik had een enorm goed seizoen en wil een stap hogerop zetten. Die stap is voor mij de Ligue 1. Lille heeft een bijzonder goed project voorgeschoteld en is een heel goed team in Frankrijk."

Gent wil hem echter niet laten gaan. "De club wil me houden of enkel verkopen voor een onmogelijke prijs (rond de dertig miljoen euro, red.)", legt David uit. "Dat zorgt er ook voor dat de onderhandelingen moeilijker lopen. Maar ik heb de club al duidelijk gemaakt dat ik wil verhuizen naar Lille."