Courtois over kritiek vanuit Catalonië: “Ze hadden me verkeerd begrepen”

Courtois over kritiek vanuit Catalonië: “Ze hadden me verkeerd begrepen”

Gepubliceerd: vrijdag 17 juli 2020 om 14:14vr 17-07-2020 om 14:14

Laatste update: vrijdag 17 juli 2020 om 14:24vr 17-07-2020 om 14:24

Thibaut Courtois is kampioen met Real Madrid voor rivaal FC Barcelona. De Rode Duivel heeft er altijd nog in geloofd, ook tijdens de lockdown. Het zelfvertrouwen van Courtois viel niet overal in goede aarde.

Courtois is uiteraard een tevreden man. "Dat voelt heel goed. Na de coronabreak van 2 maanden hebben we 10 matchen op een rij gewonnen om kampioen te kunnen worden. Ik kan enkel maar tevreden zijn", zei de doelman na de 2-1 overwinning tegen Villarreal. FC Barcelona ging met 1-2 onderuit tegen Osasuna.

Een Catalaanse sportkrant kopte op een gegeven moment: ‘Waarom hou jij je mond eens niet?’, doelend op uitspraken van Courtois. "Ik herinner me dat ik voor de competitiehervatting (in een interview op Sporza) had gezegd dat ik in de ploeg geloofde en dat we kampioen zouden worden. Maar die uitspraken werden slecht onthaald in Catalonië."

"Maar ze hadden het verkeerd begrepen in Catalonië. Ze dachten dat ik gezegd had dat Real het verdiende om kampioen te zijn zonder te spelen. Maar natuurlijk had ik dat niet gezegd. Ik ben altijd blijven geloven in mijn team en we hebben gezien dat dat terecht was”, citeert Sporza.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws