Vukovic maakt rentree bij KRC Genk: Natuurlijk wil ik nummer één zijn

Vukovic maakt rentree bij KRC Genk: "Natuurlijk wil ik nummer één zijn"

16-07-2020 19:15
1

Danny Vukovic stond woensdag eindelijk nog eens tussen de palen bij KRC Genk. De Limburgers wonnen de match tegen Union met 3-1. Vukovic was maanden out met een enkelblessure, maar is klaar om zijn plek in doel terug op te eisen. 

Ik heb heel lang niet gespeeld, maar ik ben nu vooral ontzettend blij om opnieuw op het veld te staan", aldus Vukovic bij Het Belang Van Limburg. "Deze achillespeesblessure was de eerste ernstige blessure uit mijn carrière. Ik moest eraan wennen om in die situatie te zitten. Vijftig weken aan de kant staan, dat is ontzettend lang. Maar ik heb keihard gewerkt om terug te komen. Nu voel ik me zelfs beter dan voor mijn blessure."

Vukovic heeft maar één doel: opnieuw titularis worden bij KRC Genk. "Natuurlijk wil ik de nummer één zijn, dat willen we alle drie (naast Maarten Vandevoordt geldt ook Tobe Leysen als een groot talent, red.). Jammer genoeg kan er maar één spelen. De concurrentie is groot. We zijn alle drie gemotiveerd en we tillen elkaar naar een hoger niveau. Aan de coach om te beslissen."