OFFICIEEL: Zulte Waregem haalt De Bock terug naar België

OFFICIEEL: Zulte Waregem haalt De Bock terug naar België

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 18:09do 16-07-2020 om 18:09

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 22:18do 16-07-2020 om 22:18

Zulte Waregem heeft Laurens De Bock terug naar België gehaald. De 27-jarige linksachter wordt voor één seizoen gehuurd van Leeds United. Essevee heeft ook een aankoopoptie. Dat meldt Sportwereld.

De transfer van De Bock hing al een tijdje in de lucht. Hij moet de nieuwe linksachter worden bij Essevee. CEO Eddy Cordier is alvast opgetogen met de transfer. "Wij hebben een goede deal kunnen afsluiten met Leeds en we verwachten dat hij zich snel integreert en terug zijn beste niveau kan halen. Met de komst van De Bock kiezen we voor iemand die de Belgische competitie door en door kent", vertelde Cordier volgens Sportwereld.

De Bock speelde in België eerder voor Sporting Lokeren, Club Brugge en KV Oostende. Met Blauw-Zwart won hij twee titels, een beker en een supercup. Hij versierde een transfer naar Leeds United, maar in Engeland kwam hij amper aan de bak. Hij werd achtereenvolgens uitgeleend aan Oostende en het Nederlandse ADO Den Haag, maar ook dat werd geen overdeeld succes.

UPDATE: Zulte Waregem heeft de deal met De Bock nu officieel bekend gemaakt. De 27-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van het Engelse Leeds, met een optie tot aankoop.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws